Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@21:19:25 GMT

نمونه سوالات نوبت دوم ریاضی پایه نهم

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۸۱۲۱۹

نمونه سوالات نوبت دوم ریاضی پایه نهم

خبرگزاری میزان- نمونه سوالات نوبت دوم ریاضی پایه نهم را اینجا ببینید. به گزارش خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان، ایام امتحانات نزدیک است و هر دانش آموزی و دانشجویی را به استرس و اضطراب ناشی از امتحانات دچار کرده است و خواب را از چشمان شان گرفته است.
با فرا رسیدن ماه‌های آخر بهار، دانش آموزان همیشه با حجم وسیعی از کتاب درسی و تاریخ شروع امتحانات نیمه دوم روبرو می‌شوند و ساعات باقی مانده را در خیال مرور دروس امتحانی تنظیم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در روزهای باقی مانده به امتحانات، سیستم زندگی معمولی محصلان عوض می‌شود و از هر فرصتی برای مرور دروس امتحانی استفاده می‌شود. در این میان یکی از چالش‌های دانش آموزان، استفاده بهینه از فرصت‌های باقی مانده برای مطالعه است که با نزدیک شدن به روز امتحانات، این دغدغه شدت بیستری پیدا می‌کند و تا جایی پیش می‌رود که خواب را از چشمانشان می‌گیرد. این در حالی است که استراحت و خواب کافی می‌تواند ازشدت اضطراب کاسته و با آمادگی بیشتری در امتحانات شرکت کنند.
بر اساس تحقیقات انجام شده ۶ تا ۷ ساعت خواب در شبانه روز در برای دانش آموزان و دانشجویان لازم است چرا که کمبود آن باعث کاهش کارایی مغز شده و میزان استرس را تشدید می‌کند.بهترین زمان برای درس خواندن در بین افراد متفاوت است، اما صبح‌ها بعد از استراحت شبانه، مناسبترین زمان برای یادگیری است و شب‌ها را به مرور دروس خوانده شده پرداخت.
با توجه به میزان استرس‌های موجود در ایام امتحانات، باید روحیه با نشاط افراد حفظ شده و آرامش لازم حفظ شود و با برنامه ریزی، از اضطراب خود بکاهیم. بهتر از روند طبیعی در س. خواندن را با تمرکز بیشتری ادامه داد و از بی وقفه درس خواندن پرهیز کرد.
بازدهی زمان درس خواندن در صورتی مناسب تلقی می‌شود که در در فواصل هر ۵۰ دقیقه مطالعه، ۱۰ دقیقه استراحت به مغز داده شود.
یکی از اتفاقات شایع در ایام امتحانات مقایسه نحوه درس خواندن و تایم‌های صرف شده برای این امر است؛ بنابراین مقایسه میزان درس خواندن خود با دیگر دوستان، موجب ناراحتی‌های روحی و خستگی جسمی می‌شود و یادگیری را دچار مشکل می‌کند.
بی خوابی و درس خواندن با ذهن خسته نه تن‌ها یادگیری را کاهش می‌دهد بلکه موجب فراموشی دروس مرور شده می‌شود. ناگفته نماند تفریحات ۴ ساعته در هفته می‌تواند ذهن را برای یادگیری مطالب جدیدی‌تر آماده کند.
یادداشت برداری از نکات سخت و خواندن مجدد آن در تایم‌های استراحت می‌تواند در یاد گیر آن موثر باشد. همچنین از فرصت‌های اضافی دروس خوانده شده می‌توان برای مرور دروس سخت استفاده کرد و در صورت عدم یادگیری، هر روز تایم ۳۰ دقیقه‌ای را به خواندن مشکلات درسی اختصاص دهید.
توجه به نوع تغذیه ازجمله مواردی است که در یادگیری تأثیر به سزایی دارد. مصرف مواد قندی سالم و مفید مثل خرما و شیرینی جات باید مصرف شود و وعده‌های غذایی از جمله صبحانه حتما در ساعات مشخص استفاده شود.
دروس محاسباتی، چون ریاضی از جمله دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به تمرین دارند و تکرار تمرین‌ها می‌تواند یادگیری آنه ار افزایش دهد.
یکی از مشکلات اخیر دانش اموزان در پایه‌های ششم تا نهم، سبک جدیدی آموزش درس ریاضی است که با اعمال تغییرات در کتب درسی، خانواده‌ها را از آموزش آن‌ها ناتوان کرده است.
بر این اساس می‌توانید نمونه سوالات جدید دوره دوم امتحانات ریاضی پایه نهم را با اینجا ببینید.
دومین سری نمونه سوالات امتحان ریاضی پایه نهم را اینجا ببینید.انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مصلحیان رئیس انجمن ریاضی ایران گفت:در چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور ۲۸ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های کشور رقابت کردند که در پایان در بخش تیمی دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، فردوسی مشهد، امیرکبیر و خواجه نصیر به ترتیب مقام‌های اول تا پنجم را به دست آوردند.

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن
  • ژوزه مورایس نشست خبری را ترک کرد
  • امتحانات نوبت دوم پایه نهم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز می شود
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • اعلام زمان امتحانات نوبت دوم متوسطه اول
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا